Formular cerere de retur

Am fost înștiințat că îmi pot exercita gratuit dreptul de informare, de acces, opoziție, intervenție, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă, dreptul de a mă adresa justiției si/sau orice alte drepturi prevăzute de legislația in vigoare printr-o cerere scrisa, datată și semnată trimisă la adresa [email protected].

Vrei sa returnezi un produs ?

Conditii generale pentru returnarea produselor

Pentru orice fel de reclamatie va rugam sa completati formularul de pe site: https://moto-gear.ro/cerere-de-retur. Nu expediati nici-un produs inainte de a primi informatii suplimentare si un numar RA (autorizare retur). Asigurati-va ca pe coletul expediat este vizibil numarul RA, altfel TopQuad Serv SRL va refuza primirea coletului. Dupa ce a-ti primit numarul RA expediati printr-o modalitate aleasa de dumneavoastra in 3 zile lucratoare la adresa: Poiana Campina,str Centru nr 636 BL21 parter, Prahova 107425.

Retururi standard

Formularul de retur trebuie trimis in maxim 10 zile de la data primiri. Expediati coletul pe cheltuiala dumneavoastra cu numarul de retur RA marcat vizibl pe colet. Toate produsele returnate trebuie sa fie complete, ca si noi, in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele aditionale fara urme de montaj sau folosire. Odata ce produsul a ajuns la noi si toate conditiile sunt indeplinite in functie de decizia dumneavoastra contravaloarea sa va fi virata in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Cereri garantie

TopQuad Serv SRL va trata fiecare cerere de garantie direct cu fiecare producator- distribuitor in parte. Trimiteti-ne cat mai multe informatii si imagini cu rezolutie marita pentru a putea identifica problema. Garantia generala este valida 12 luni de la data achizitiei. Produsele “racing” electrice, acumulatori, castile si produsele “hazardous” nu sunt acoperite de garantie.