Moto Strada

Categoria Moto Strada conține o diversitate de produse, de la anvelope și camere, până la căști și viziere, toate utile pentru o plimbare prin oraș sau la drum lung. Fiecare produs are o descriere amănunțită despre materialele din care este confecționat, despre specificații, ba chiar și despre recenziile clienților.

Pentru o bună funcționare a motorului, în categoria Moto Strada, se pot găsi sisteme de frânare și de transmisie, rezervoare de benzină și ulei, lubrifianți și multe altele. De asemenea, fiecare client își poate accesoriza motorul cu produse precum:

• genți bagaje

• instrumente bord

• grafică autocolantă

• roți și jante

• securitate huse

• lumini număr înmatriculare

Accesorii pentru fanii plimbărilor cu motorul

Absolut tot ce ai nevoie pentru o plimbare plăcută și în siguranță găsești în categoria Moto Strada. Cele cinci subcategorii importante sunt:

  1. anvelope și camere
  2. 2. genți bagaje
  3. 3. ghidon oglinzi
  4. 4. evacuare
  5. 5. lumini și electrice

Prima categorie conține anvelope pentru față/spate, anvelope dual sport față/spate și camere aer. Rucsacuri, genți laterale, suporți genți laterale, genți rezervor, genți scule sunt doar câteva exemple ce fac partea din cea de a doua subcategorie. Subcategoria Ghidon Oglinzi, așa cum îi spune și numele, conține mansoane, ghizdon, capete ghidon, înălțătoare ghidon și oglinzi.

Pentru fanii înfocați de motociclism, avem subcategoria Lumini, ceea ce le permite să își accesorizeze motorul așa cum își doresc, pentru un plus de culoare. Printre cele mai apreciate produse regăsim farurile pentru proiectoare, lampa stop, becurile, semnalele, suportul și luminile pentru numărul de înmatriculare.

Pentru că evacuarea și electricele sunt două elemente esențiale în buna funcționare a unei motociclete, există două subcategorii pentru acestea. O paletă largă de produse din partea unor branduri de renume se găsesc în categoria Moto-Strada. Prin urmare, poți achiziționa sisteme de evacuare, tobe finale, piese de schimb pentru tobe, accesorii tobe.

Bateriile, electromotorul, încărcarea, bujiile și bobina sunt produsele ce se vor regăsi în subcategoria electrice. Prin urmare, tot ce ține de mersul optim al unei motociclete se va găsi în cadrul categoriei Moto-Strada.