Cască moto pentru toți pasionații de aventură

Magazinul nostru online este dotat cu o multitudine de căști de toate tipurile și de toate culorile. Design-ul lor este autentic și plăcut vizual. Oferim căști full face, open face, accesorii pentru ele, componente exterioare și multe altele.

Căștile full face oferă un grad ridicat de protecție a capului. De asemenea, siguranța este sporită în trafic. Mai mult, îți oferă și confort. Dacă alegi o cască moto de acest tip, vei fi plăcut surprins de varietatea produselor. În plus, modelele lor sunt super creative, ceea ce te vor face să fii admirat de ceilalți motocicliști în trafic.

Și pentru că pasiunea pentru motoare nu este doar pentru bărbați, există o multitudine de căști full face destinate și femeilor. Culorile de roz pudrat, corai, roșu, le vor da un aer de autenticitate și îndrăzneală. De asemenea, prețurile sunt rezonabile în raport cu calitatea pe care o oferă.

Cască moto open face sau full face?

Căștile open face oferă o protecție a capului, însă zona bărbii este neprotejată. Pe de altă parte, căștile full face sunt considerate unele dintre cele mai sigure căști. Acestea oferă protecție atât feței, capului, cât și bărbiei. Căștile open face îți oferă o senzație de libertate, poți simți cum te mângâie adierea vântului.

De asemenea, greutatea celor două tipuri de căști este diferită. Căștile open face sunt mai ușoare și oferă o vizibilitate bună, în timp ce căștile full face sunt mult mai grele, iar câmpul vizual este mai limitat. Cu toate acestea, căștile full face rămân cele mai sigure căști. Riscul de accidentare crește dacă porți o cască open face.

Totuși, trebuie să înțelegem, că indiferent de cască pe care o purtăm, trebuie să fim preventivi și atenți în trafic. Numărul de accidente crește de la un an la altul, iar achiziționarea unui echipament de calitate îți poate salva viața. Pe lângă căști, poți găsi pe site-ul nostru o varietate de produse, precum geci, mănuși, protecții, ochelari, enduro cross.

Căști motocross pentru experiențe extreme

Motocross-ul este un sport extrem, ce se desfășoară pe un teren accidentat sau pe un drum murdar. Numărul de pasionați de acest sport crește de pe o zi pe alta. La fel ca și celelalte tipuri de căști, o cască motocross îți oferă siguranță, însă nu este potrivită pentru circulația pe șosele.

Design-ul unei căști motocross este mult mai diferit. În plus, ele sunt foarte confortabile, dar și ușoare. Câmpul vizual este, de asemenea, excelent datorită deschiderii mai mari. Prin urmare, dacă vrei să te aventurezi într-un asemenea sport, pune preț pe un echipament care să îți ofere siguranță.

Vrei să te remarci? Alege o cască moto cu un design autentic de pe Moto-Gear

Magazinul nostru este cel mai diversificat din domeniul peiselor de schimb moto. Pe site-ul nostru vei găsi cele mai bune prețuri la piese, echipamente și anvelope moto. Căștile speciale pentru motocicletă sunt speciale, datorită desenelor lor. Poți găsi un design cu diamante, flori, dragoni, șerpi.

Design-ul lor te vor face să arăți extraordinar, iar căștile all black clasice îți vor contura o personalitate puternică și curajoasă. Dacă ești o persoană care adoră simplitatea, există căști ce au o singură culoare. Indiferent de model, prețurile sunt potrivite pentru fiecare buget.

Siguranța în trafic pentru motocicliști

Un motociclist trebuie să fie întotdeauna preventiv și să anticipeze fiecare mișcare a celorlați participanți la trafic. În plus, acesta trebuie să aibă multă stăpânire de sine. Pe lângă aceste trăsături, echipamentul rămâne cel mai important element ce conferă siguranță în trafic. Pentru a-ți crea amintiri de neuitat, echipamentul trebuie să devină cel mai bun prieten al tău.

Prin urmare, noi îți aducem cele mai bune produse la prețuri excelente. Un echipament moto este compus dintr-o cască, o geacă, mănuși, genunchere, pantaloni, ghete speciale pentru motor și multe altele. Echipamentul este, cu siguranță, o investiție bună pentru orice iubitor de motociclete. Vrei să cumperi o cască? Intră la categoria ,,Echipament Moto’’.